Talous

Onko lompakossasi tällainen vihreä kortti? Lokakuussa astuu voimaan muutos, jonka takia korttisi muuttuu maksulliseksi

Maksulliseksi muuttuvaa korttia ei ole tarjottu uusille asiakkaille vuoden 2012 jälkeen.
Sanne Katainen
Pankki lähettää henkilökohtaisessa kirjeessä tai verkkopankin viestissä tarkemmat ohjeet kaikille niille asiakkaille, joita asia koskee.

Vanhanmallinen, siruton ja Visa-tunnukseton S-Etukortti Debit -kortti muuttuu maksulliseksi lokakuun alusta lähtien. Kortin piti alun perin muuttua maksulliseksi jo huhtikuun alussa, mutta S-Pankki kertoo tiedotteessaan muuttavansa aikataulua.

”Emme ole pystyneet käsittelemään S-Etukortti Debit -korttien lopettamisilmoituksia ja uusien korttien tilauksia niin nopeassa aikataulussa kuin olisimme toivoneet. Tämän vuoksi asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia”, korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista sanoo tiedotteessa.

Lundell kertoo, että pankki lähettää henkilökohtaisessa kirjeessä tai verkkopankin viestissä tarkemmat ohjeet kaikille niille asiakkaille, joita asia koskee.

Aikaa S-Etukortti Debit -kortin lopettamiseen ja uuden kortin tilaamiseen on syyskuun loppuun asti. Kortin käyttöä voi halutessaan jatkaa normaalisti kolmen euron kuukausimaksulla.

Hintamuutos koskee vain teknologialtaan vanhentunutta S-Etukortti Debit -korttia, jota ei ole tarjottu uusille asiakkaille vuoden 2012 jälkeen. S-Etukortti Debitillä on voinut maksaa vain S-ryhmän omissa toimipaikoissa.

Lue lisää:

S-ryhmä myy työntekijöilleen viinaa ja ruokaa 25 prosentin alennuksella

MTK:n valtuuskunnan puheenjohtaja uhkasi leikata S-korttinsa: "Vielä yhtenä kappaleena"

S-ryhmä muuttaa suunnitelmaansa asiakastiedon keräämisestä

Lue lisää

S-Pankille lähes 1,7 miljoonan seuraamusmaksu Finanssivalvonnalta

S-Pankin puolivuosikatsaus: tuotot ja tulos kasvoivat

Standard & Poor’s nosti S-Pankin luokituksen näkymät vakaiksi

Finanssivalvonta määräsi S-Pankille lähes miljoonan euron maksun – puutteita asiakkaiden tuntemisessa