KISA-ATERIAT
Hakkalan koulu: Porkkana-
sosekeitto ja hämäläinen
näkkileipä. Pääruuaksi
kermainen hirvipata, Hasselbackan perunat, uunipuna-
juuret, vihreä salaatti. Jälkiruuaksi valkosuklaa-karpalopannacotta.
Kotimäen koulu: Rapuleipä. Pääruuaksi lohta, peruna-
muusia, sienikastiketta ja
uunijuureksia. Jälkiruuaksi
vispipuuro.
Espoon yhteislyseon koulu: Keittoa kurpitsasta, paistetut kurpitsansiemenet, ruissipsit. Pääruuaksi Chavroux-
täytteinen kuha, yrttiperunasose, salviaporkkanat.
Jälkiruuaksi lakkauunijäätelö.
Reseptit tulevat Ruokatiedon
nettisivuilla olevaan keitto-
kirjaan www.ruokatieto.fi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
