Alkuperämerkit eivät ole huomanneet kotimaisuusasteessa muutoksia
Sadon onnistuminen tulee määrittelemään Ruokatieto Yhdistyksen toiminnanjohtajan Anni-Mari Syväniemen mukaan pitkälti, minkälainen muutos ruuan kotimaisuusasteessa tapahtuu.
Osaston luetuimmat
- Asiantuntijat arvioivat: Tämän verran sähköstä pitää tulevaisuudessa varautua maksamaan
- Poliisi pelasti eläintenpitokiellossa olleilta liki 50 lemmikkiä – parin kuukauden päästä talossa odotti jälleen surkea näky
- Eikö kompostisi käynnisty? Näin saat prosessin kuumenemaan – yksi vinkki on kevään kylmällä säällä ylitse muiden
- Keski-Pohjanmaa: Kuolleiden lintujen mysteeri ihmetyttää Kannuksessa
- Ruotsi keskustelee ja neuvottelee, Suomen hallitus yrittää sanelua
- SAK kertoo seuraavista toimistaan kello 11 – järjestöltä odotetaan tietoa uusista lakoista
- Yle uutiset | Paula Asikainen on savonlinnalainen vasten tahtoaan