Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Maitoauton pyörät pyörivät joulunakin
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Hyönteisruoka
Elintarvikealan sirkkabuumi taittui alkuinnostuksen jälkeen — sääntelyn purkaminen saattaa kuitenkin tuoda hyönteiset takaisin ruokalautasille
Sirkkabuumi meni, nouseeko seuraavaksi matokuume? – EU hyväksyi tiistaina jauhomadon ihmisruuaksi
Sirkkaproteiinijauhe haastaa maitoherasta tehdyn – hyönteisjauhe tulee Kanadasta
Sirkkatehtaan suuret unelmat murskaksi – Yle: Euroopan suurimmaksi aikonut lopettaa
Pohjalainen: Suurin kiinnostus hyönteisruokia kohtaan lopahti, liian eksoottisia suurelle osalle suomalaisia
Kolumni
Meri Vilen
Mahdollisuuksien näkökulma
Alkuinnostus hyönteistuotteisiin hiipunut – "Isoilla kaupoilla oli ehkä liian isot odotukset"
"Tarjoilija, ruuassani on sirkkoja" – Helsingissä ja Espoossa lounastajille tarjoillaan kotisirkoilla höystettyjä ruokia
Uutuustuote tarjoaa kauraa, soijaa, hernettä ja hyönteisiä jauhelihan tilalle – "Kotisirkat luovat todella miellyttävän makuprofiilin"
Sirkkaleivän suosio yllätti – Fazer tuo leivän koko maahan ja kohta toisenkin hyönteistuotteen
Fazerin sirkkaleipä ponkaisi palkintopallille
Oletko allerginen katkaravuille tai pölypunkille? Varo silloin myös hyönteisruokaa
Koneviesti: Sikala muuttui sirkkalaksi melko helposti – ”Kymppitonnin verran menee rahaa"
Hyönteisruokaa ja samppanjaa – tältä maistui sirkkaskagen
Hyönteisruuat kiinnostavat, mutta harva haluaa suuhunsa kokonaisen sirkan
Finsect laajentaa yrityskaupalla hyönteisruokien valmistukseen ja aikoo tuplata tuottajien määrän
Söin täällä: Viking Line tarjoaa heinäsirkkoja turskan ja jauhomatoja karitsan kanssa
Yrittäjä perusti kotitalonsa autotalliin sirkkalan – kuuntele videolta tuhansien hyönteisten siritystä
Liha pitää asemansa
Maksaisitko sinä 2 400 euroa kuussa koiranruuasta? Sirkkaruuan hinta kova
Taas uusi hyönteisruoka kauppoihin: Näkkileipää kotimaisista sirkoista
Floppasivatko sirkkatuotteet? Sirkkamakkarat ja -pihvit jatkuvasti alelaarissa
Kauppa haukuttiin härskiksi ja keinoliha pöhisytti tuottajaväkeä Mikkelissä
EntoCube: Kotimaiset sirkat viedään käsistä – Tänään kauppoihin tullut mysli sisältää belgialaisia hyönteisiä
Kolumni
Jarkko Niemi
Dynaaminen hyönteisala kaipaa tutkimusta
Ylöjärveläisyritys tuo sirkkaruokia joulumyyntiin – "Todellista superruokaa"
Ruokahyönteiset lennossa
Nyt minikarjaa kasvattamaan: Kotimaisille hyönteisille olisi kovasti kysyntää
Fazerin sirkkaleipiä hämmästeltiin ympäri maailman
Fazer tuo sirkkajauhot Hollannista – kilohinta melkein sata euroa
Fazer leipoo nyt ötökkäleipää – yhteen jauhettu 70 sirkkaa
Yle: Sikala muuttuu sirkkakasvattamoksi Tammelassa
Kolumni
Linnea Nordling
Lihasoossi – trendiruokaa vuonna 2050?
Joka toinen suomalainen mies on valmis syömään hyönteisiä
Suomalainen syö hyönteisen mieluiten jauhettuna mausteiseen ruokaan
Tanskassa kehitellään: Miltä maistuisi hyönteisolut?
Hyönteisen matka kulkee kotitilalta lemmikin kitaan – näin koirille maittaa sirkka-aamiainen
Hyönteisruualle voi allergisoitua kuka tahansa mutta tiettyjen ryhmien kannattaa olla erityisen varovaisia
Suomi hyppää hyönteisten elintarvikekäytön etulinjaan – Kurikkalaisen viljelijän sikala muuttuu sirkkalaksi
Hesburger varovainen, Kotipizza innoissaan hyönteisruuasta: "Sirkoissa miellyttävä kanan ja katkaravun sekoitus"
Mehiläisten hoitajat ilahtuivat hyönteisruokapäätöksestä: Kuhnurin toukkia pian ruokapöytään?
Odotettu muutos läpi: Suomi sallii hyönteisten elintarvikekäytön
Fazer tutkii hyönteisten käyttöä leivonnassa
EU yllättää vähentämällä hyönteisbyrokratiaa
Suomalaisiin ruokapöytiin kipittää uusi tulokas – hyönteisruoka ravintoarvoiltaan rikasta
Ötökät rynnivät ruokalautaselle, kun EU sallii hyönteiset elintarvikkeeksi
Vihreää valoa hyönteisruualle ja ymmärrystä ilmapalloille, SDP hyväksyi tukun aloitteita
Pian se on täällä: Jauhomatopullat – VTT:n kehittämänä
Lukijat hyönteisruuasta: "Voisin syödä, ainakin maistaa – paistetut liskotkin ovat kuin muikkuja"
Luken johtaja suomii MTK:ta Kauppalehdessä: "Yrityksillä menisi paremmin, jos nykyiset etujärjestöt lakkautettaisiin"
Taloussanomat: Lainsäädännön tiukka tulkinta estää Suomen nousun hyönteisruuan supermaaksi
Kolumni
MT toimitus
Kusiaisoluen odotus
Tulevaisuuden ruoka paistuu ehkä kärpäsöljyllä
Kolumni
MT toimitus
Tulevaisuuden ruokaa
Kolumni
Aura Pilkama
Maitotutkimus vaihtui ötököihin