Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Putin ja Yhdysvaltain Witkoff tapaavat tiistaina, Kreml vahvisti
Tilaajalle
|
Puukaupan viikko 48: Hintojen alamäki jatkui, eikä marraskuun lopun ostopiikkiä tullut
Lihan tuotanto
Lihantuotanto
|
Arvaatko paljonko naudanlihasta maksetaan nyt Suomessa? Irlannissa tuottajahinta laski 7,51 euroon kilolta
Tilaajalle
Lihantuotanto
|
Lihan kulutus kasvoi Suomessa viime vuonna – näin suuri osa oli kotimaista
Tilaajalle
Kolumni
Jouni Kemppainen
Maatalous
|
Ruoka on muistettava ensin tuottaa ennen kuin sitä voi kansalaisille suositella
Pääkirjoitus
Juhani Reku
Lihantuotanto
|
Lihan kulutus jatkuu tasaisena, eikä romahdusta näy – halpuutuksella kulutusta ei saa pönkittää
Pääkirjoitus
MT toimitus
Maatalous
|
Suomalainen ruoka kestää kansainvälisessä vertailussa
Kauppa
|
Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
Tilaajalle
Ruoka
|
Lähiruokaa kotiovelle: Lahtelainen lihatukku hyödyntää Woltin suosiota
Tilaajalle
Lihantuotanto
|
Liha taipuu moneksi ja moneen makuun – kiinnostaa myös nuoria ja urheilijoita
Kauppa
|
Suositus: Lihasopimuksen yksipuolinen muuttaminen ei ole hyvän kauppatavan mukaista
Lihantuotanto
|
Lihan tuotanto ja vienti Suomesta laski, ensi vuonna tilanteeseen odotettavissa käänne
Tilaajalle
Maatalous
|
Tuottajahintojen muutokset eivät juuri näy rehukaupassa – hintojen heilunta jatkunee, jolloin rehuostojen ajoitus ratkaisee paljon
Tilaajalle
Siipikarjantuotanto
|
Kuluttajien ostovoiman heikentyminen näkyy siipikarjatiloilla – tuotannon ennustetaan poikkeuksellisesti laskevan
Tilaajalle
Lihantuotanto
|
Sekä lihan kulutuksen että tuotannon laskun ennustetaan jatkuvan edelleen
Lihantuotanto
|
HKScanin toimitusjohtaja ei lähde arvioimaan tuottajahinnan kehitystä – ”Maksamme markkinahintaa”
Tilaajalle
Maatalous
|
Lihan kulutuksen arvioidaan vähenevän ensi vuonna prosentin, tuotanto vähenisi 2,5 prosenttia
Tilaajalle
Maatalous
|
Maidon hinta ennätyslukemissa Euroopassa, Suomi jäänyt jälkeen
Vuosia liha-alaa seurannut asiantuntija ei muista yhtä pahaa tilannetta – "Paljon riippuu nyt siitä, miten lihatalot kykenevät pitämään tilannetta tasapainossa"
Tilaajalle
Kustannuskriisi ei näillä näkymin juuri vähennä lihantuotantoa – luopuminen kiihtyy sikatiloilla ja nautojen teuraskasvatustiloilla
Punaisen lihan tuotanto ja kulutus jatkavat laskuaan, siipikarjanlihan kulutus kasvaa
Lihan kulutus elpyi korona-aikana: Tuonti romahti – ostajat suosivat kotimaista
Kolumni
Tuure Kiviranta
Pitääkö lihantuottajan olla kulutuksen laskusta huolissaan?
Tilaajalle
Tutkijat antaisivat rikkaille valtioille 10 vuotta aikaa kääntää lihan ja maidon tuotanto laskuun
Puolet suomalaisista ajattelee, että lihan ilmastovaikutuksia liioitellaan mediassa — kolme neljästä pitää lihan osuutta omassa ruokavaliossaan sopivana
Mikä on naudan ilmastovaikutus, entä ympäristövaikutus? Entä onko se eettisempi valinta kuin broilerin- tai sianliha?
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Naudanlihan tuotannon päästöjä liioitellaan
Tältä tilalta tulee maailman paras pihvi: "Kun tulee noin paljon kultamitaleita, kyllä lihan hintaa voisi aivan hyvin nostaa"
Tilaajalle
Markkinakatsaus: Kotimainen liha ei kata kulutusta – hinnoissa niukkuus ei näy
Tilaajalle
”Suurin uhka ei ole tuontiliha” – S-ryhmä haastaa lihantuottajat miettimään kokkaajien toiveita
Tilaajalle
Suomi syö lihaa yhtä paljon kuin viime vuonna – kanan ja karitsan osuudet kasvavat
Tilaajalle
Lihan kulutus on ennallaan, tuotanto Suomessa laskenut
Tilaajalle
Lihaa tuotettiin viime vuonna enemmän kuin koskaan
Tilaajalle
Kolumni
Jouni Kemppainen
Onko lihataloja liikaa?
Lihan kulutus kasvaa Suomessa
Tilaajalle
Nauta ja vasikka ei maistu EU-kansalaisille
Sikojen teurastaminen vähenee Nurmossa