Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vorschmack

Vorschmack on itäeurooppalainen liharuoka., joka valmistuu jauhelihasta ja anjoviksista. Tarjoa se blinien, uuniperunoiden tai muusin kanssa.
Jauhelihasta ja anjoviksista tehty vorschmack tarjotaan perinteisesti smetanan, maustekurkun ja etikkapunajuuren seurana.
Jauhelihasta ja anjoviksista tehty vorschmack tarjotaan perinteisesti smetanan, maustekurkun ja etikkapunajuuren seurana. Kuva: Jaana Kankaanpää

Vorschmack

noin 10 bliniin

Ainekset

  • 300 g (lampaan)jauhelihaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 rkl voita
  • 4 anjovisfileetä
  • 1 1/2 rkl vahvaa tomaattisosetta

Lisäksi

  • smetanaa
  • etikkapunajuuria
  • suola- tai maustekurkkua

Valmistusohje

Leikkaa sipuli hyvin pieniksi kuutioiksi ja ruskista yhdessä jauhelihan kanssa. Mausta hienonnetulla anjoviksella ja tomaattisoseella.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hauduta kypsäksi kannen alla. Tarjoa blinien sekä etikkasäilykkeiden kanssa.