Kaipaatko vinkkiä pääsiäisateriaksi? Miten olisi lammaspata ja jälkiruuaksi limettinen mantelikakku?
Punaviinissä haudutettu karitsapata kypsyy vaivatta uunissa. Lisukkeeksi voi väsätä porkkanagnoccheja ja hernepestoa.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys
- Vuoden suurin kurpitsa painaa lähes 500 kiloa – kasvattaja kasteli hurjat määrät joka päivä
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Pehmeät porkkanasämpylät valmistuvat kuin itsestään ‒ vaivaamista ei vaadita