Makkarakupit

Makkarakuppien valmistuksessa on tärkeää, että luonnonsuolesta tehty kuori on paikallaan kypsennyksen ajan.
Makkarakuppien valmistuksessa on tärkeää, että luonnonsuolesta tehty kuori on paikallaan kypsennyksen ajan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Makkarakupit

4 annosta

Ainekset

  • 4 noin 1 cm:n paksuista siivua luonnonsuoleen tehtyä berliininmakkaraa
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 pieni sipuli
  • 4 rkl juoksevaa sulatejuustoa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Paista kuorellisia makkarasiivuja keskilämmöllä hiljalleen, kunnes niistä kupertuu kuppi. Älä liikuta makkaroita paiston aikana. Pese ja pilko herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paista herkkusieniä ja sipulia tilkassa öljyä noin viisi minuuttia tai kunnes sienistä on irronnut neste. Mausta mustapippurilla.

Täytä makkarakupit sieni-sipuliseoksella ja kuorruta annos juoksevalla sulatejuustolla. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa.