Makkarakupit
Makkarakuppien valmistuksessa on tärkeää, että luonnonsuolesta tehty kuori on paikallaan kypsennyksen ajan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Makkarakupit
4 annosta
Ainekset
- 4 noin 1 cm:n paksuista siivua luonnonsuoleen tehtyä berliininmakkaraa
- 200 g herkkusieniä
- 1 pieni sipuli
- 4 rkl juoksevaa sulatejuustoa
- mustapippuria
Valmistusohje
Paista kuorellisia makkarasiivuja keskilämmöllä hiljalleen, kunnes niistä kupertuu kuppi. Älä liikuta makkaroita paiston aikana. Pese ja pilko herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paista herkkusieniä ja sipulia tilkassa öljyä noin viisi minuuttia tai kunnes sienistä on irronnut neste. Mausta mustapippurilla.
Täytä makkarakupit sieni-sipuliseoksella ja kuorruta annos juoksevalla sulatejuustolla. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Makkarakupit3.6.2016
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä25.6.
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperimehu15.5.2019
- Mummon lihapullat10.3.2017