Tomaatti on kesäkeittiön monikäyttöihme – Tee kastikkeeksi, salaatiksi, piiraaksi tai padaksi
Tomaatti maistuu suomalaisille. Varsinkin kesällä syömme runsaasti pyöreitä punaisia perustomaatteja. Vaihtelua tuovat eri värit ja lajikkeet, kuten kirsikka- pihvi- ja luumutomaatit.
Tilaajalle
Osaston luetuimmat
- Ostitko näitä välipalapatukoita? Älä tarjoa lapselle, vaan palauta kauppaan
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Unelmainen torttu
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen
- Oletko jo maistanut mocheja? Pakastealtaan herkusta ennustetaan kesän hittituotetta
- Purkkisalaatti on arjen pelastaja ‒ säilyy jopa viikon
- MT testasi retkiruoat: Yksi annos nousi yli muiden kotiruokamaisuudellaan — Pahimmillaan maku on pliisu ja raaka-aineiden alkuperä jää hämärän peittoon