Söin täällä: Kehuttu Kanto ei tällä kertaa säväyttänyt mauillaan, vaikka miljöö on ihana
Lihan alkuperä ilmoitetaan tilan tarkkuudella, siitä iso plussa.

Osaston luetuimmat
- Yle: Vegaanit ja keliaakikot eivät pääse rajajääkäreiksi
- MT testasi retkiruoat: Yksi annos nousi yli muiden kotiruokamaisuudellaan – pahimmillaan maku on pliisu ja raaka-aineiden alkuperä jää hämärän peittoon
- Löytyykö kotoasi EU:n ulkopuolelta tuotua hunajaa? Se saattaa olla väärennettyä – lähes puolet EU-alueelle tuodusta hunajasta määräysten vastaista
- Purkkisalaatti on arjen pelastaja ‒ säilyy jopa viikon
- Unelmainen torttu
- ”Rikkaruohoihin” rakastunut pariskunta osti vanhan maatilan erikoista liikeideaa varten: Nyt Saarijärvellä syntyy täysin kotimaista retkiruokaa
- Nyt on paras aika valmistaa kuivalihaa itse – keittiömestari jakaa vinkit onnistumiseen