
- Karkkila
Söin täällä: Kehuttu Kanto ei tällä kertaa säväyttänyt mauillaan, vaikka miljöö on ihana
Lihan alkuperä ilmoitetaan tilan tarkkuudella, siitä iso plussa.Kaveri kehui somessa Karkkilassa sijaitsevaa Kylärafla Kantoa. Hetken muistia kaiveltuani totesin, että taisin käydä siellä viime kesänä. Mieleen jäi silloin vain mahtava palvelu: työntekijä nappasi meidät hoiviinsa jo, kun tutkimme ovella ruokalistaa, ja huolehti meistä läpi aterian.
Mennäänpä kokeilemaan uudestaan.
Kun tulemme sisään, kehenkään ei saa katsekontaktia. Etsimme varaamamme pöydän itse ja haemme ruokalistat. Hetken ihmettelemme, tuleeko joku kysymään tilaukset, mutta ei: täällä näköjään jonotetaan nyt tiskille.
Ruokalista on suppea, mutta lihan alkuperän tarkka kertominen tekee vaikutuksen. Tilaan Classic Beef -burgerin, jonka pihvi on Pelto-Seppälän tilan jauhelihaa ja sämpylä täällä itse leivottu. Ranskalaiset tilataan erikseen.
Seuralainen ottaa pizzan, jossa on Kiven tilan luomupossun jauhelihaa.
Burgerin sämpylä on hyvä mutta pihvi liian suolainen. Runsas cheddar ja majoneesi saavat aikaan rasvaisen tuntuman.
Seuralainen ei näytä tyytyväiseltä varsin juustoisen näköiseen pizzaansa. ”Oudon mauton”, hän toteaa.
Me emme tällä kertaa vaikuttuneet, mutta ravintola näyttää olevan valtavan suosittu. Ilman pöytävarausta tulleita käännytetään jatkuvasti pois.
Viihtyisä miljöö entisessä emalitehtaassa on joka tapauksessa kokemisen arvoinen. Täällä olisi mukava istua iltaa.
Kylärafla Kanto, Valurinkatu 2 C, KarkkilaArtikkelin aiheet - Osaston luetuimmat











