Herukkamousse
Mustaherukka antaa mousselle aromikkaan maun.Herukkamousse
8 annosta
Ainekset
- 3 dl (200 g) mustaherukoita
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 3 dl kuohukermaa
- 1 prk (200 g) sitruunarahkaa
Koristeluun
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- musta- tai punaherukoita
Valmistusohje
Soseuta marjat. Lisää joukkoon sokerit. Vaahdota kerma ja yhdistä rahkan kanssa. Lisää mustaherukkasurvos joukkoon.
Annostele mousset laseihin, kahvikuppeihin tai annosmaljoihin. Voit koota jälkiruuan myös laakeaan vatiin. Koristele annokset vaniljalla maustetulla kermavaahdolla ja marjoilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

