Marinoidut soijasuikaleet
Soijasuikaleet kannattaa esikeittää ja puristaa kuivemmiksi ennen marinoimista.Marinoidut soijasuikaleet
4–5 annosta
Ainekset
- 3 dl soijasuikaleita
- 6 dl vettä
- 1/2 tl suolaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 dl öljyä
- 1 pieni chilipalko
- 1/2 soijakastiketta
- 1/2 tl mustapippurirouhetta
Paistamiseen
- voita
Lisukkeeksi
- perunamuusia
- höyrytettyä parsakaalia ja porkkanaa
- kermaviiliä
Valmistusohje
Hienonna valkosipulin kynnet sekä chilipalko. Sekoita marinadin ainekset ja pyörittele soijasuikaleet joukkoon. Anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään. Paista suikaleet pannulla voissa kypsiksi.
Höyrytä pienessä vesitilkassa parsakaalia sekä porkkanasuikaleita. Tee perunamuusia ja tarjoa soijasuikaleiden kanssa. Kermaviili sellaisenaan tai mustapippuriripauksella maustettuna on raikas lisä annokseen.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

