Helppo pehmis

1970-luvulla jäätelön kilpailijaksi kioskeihin rantautui pehmytjäätelö. Valion pehmis tuli myyntiin vuonna 1975. Pehmistä voi tehdä myös kotona.
1970-luvulla jäätelön kilpailijaksi kioskeihin rantautui pehmytjäätelö. Pehmiksen voi tehdä myös kotona.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Helppo pehmis

Ainekset

  • 1 l vaniljakermajäätelöä
  • 2 dl kuohukermaa

Koristeeksi

  • tuoreita mansikoita
  • suklaakastiketta

Valmistusohje

Vaahdota kerma. Laita hiukan pehmennyt jäätelö yleiskoneeseen ja vatkaa pehmeäksi lapavatkaimella. Sekoita hyvin yhteen kermavaahto ja jäätelö. Laita pehmis pakasterasiaan ja pakasta sitä 1–2 tuntia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarjoile pehmis tuoreiden marjojen ja suklaakastikkeen kanssa.