Helppo pehmis
1970-luvulla jäätelön kilpailijaksi kioskeihin rantautui pehmytjäätelö. Valion pehmis tuli myyntiin vuonna 1975. Pehmistä voi tehdä myös kotona.
1970-luvulla jäätelön kilpailijaksi kioskeihin rantautui pehmytjäätelö. Pehmiksen voi tehdä myös kotona. Kuva: Jaana KankaanpääHelppo pehmis
Ainekset
- 1 l vaniljakermajäätelöä
- 2 dl kuohukermaa
Koristeeksi
- tuoreita mansikoita
- suklaakastiketta
Valmistusohje
Vaahdota kerma. Laita hiukan pehmennyt jäätelö yleiskoneeseen ja vatkaa pehmeäksi lapavatkaimella. Sekoita hyvin yhteen kermavaahto ja jäätelö. Laita pehmis pakasterasiaan ja pakasta sitä 1–2 tuntia.
Tarjoile pehmis tuoreiden marjojen ja suklaakastikkeen kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
