Makkara-juustotäytteiset tomaatit
Makkaratomaatit tuovat vaihtelua aamupalapöytään.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Makkara-juustotäytteiset tomaatit
6 kpl
Ainekset
- 6 tomaattia
- noin 100 g raakamakkaraa (yrttimaustettu)
- 3 rkl tuoretta oreganoa silputtuna
- 2 rkl hillosipuleita hienonnettuna
- 70 g fetaa tai salaattijuustoa
Valmistusohje
Leikkaa tomaateista hatut, koverra sisus ja käytä ne vaikkapa munakoiso-makkarapataan. Varo puhkomasta tomaatin kuorta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Purista raakamakkara kuorestaan ja täytä tomaatit puoliväliin. Levitä päälle oreganosilppua ja hillosipuleita. Murenna päälle fetaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa aamiaisella, brunssilla tai noutopöydän osana.
Osaston luetuimmat
- Kantarellipiiras hurmaa kaikki sienien ystävät – kylmäsavuporo tuo makuun potkua5.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Hapatetut porkkanat sopivat sellaisinaan lisukkeeksi tai vaikkapa aasialaisiin salaatteihin18.8.
- Umpioidut luumut ovat oiva lisuke vaikkapa joulun jälkiruokapöytään18.8.