Makkara-juustotäytteiset tomaatit
Makkaratomaatit tuovat vaihtelua aamupalapöytään.Makkara-juustotäytteiset tomaatit
6 kpl
Ainekset
- 6 tomaattia
- noin 100 g raakamakkaraa (yrttimaustettu)
- 3 rkl tuoretta oreganoa silputtuna
- 2 rkl hillosipuleita hienonnettuna
- 70 g fetaa tai salaattijuustoa
Valmistusohje
Leikkaa tomaateista hatut, koverra sisus ja käytä ne vaikkapa munakoiso-makkarapataan. Varo puhkomasta tomaatin kuorta.
Purista raakamakkara kuorestaan ja täytä tomaatit puoliväliin. Levitä päälle oreganosilppua ja hillosipuleita. Murenna päälle fetaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa aamiaisella, brunssilla tai noutopöydän osana.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

