Makkara-juustotäytteiset tomaatit

Makkaratomaatit tuovat vaihtelua aamupalapöytään.
Nosta vaihteeksi aamiaispöytään ruokaisia makkaratomaatteja.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Makkara-juustotäytteiset tomaatit

6 kpl

Ainekset

  • 6 tomaattia
  • noin 100 g raakamakkaraa (yrttimaustettu)
  • 3 rkl tuoretta oreganoa silputtuna
  • 2 rkl hillosipuleita hienonnettuna
  • 70 g fetaa tai salaattijuustoa

Valmistusohje

Leikkaa tomaateista hatut, koverra sisus ja käytä ne vaikkapa munakoiso-makkarapataan. Varo puhkomasta tomaatin kuorta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Purista raakamakkara kuorestaan ja täytä tomaatit puoliväliin. Levitä päälle oreganosilppua ja hillosipuleita. Murenna päälle fetaa.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa aamiaisella, brunssilla tai noutopöydän osana.