Turkulaistislaamon luomuvodkalle arvostettu tuplakulta
Turun Tislaamo jatkaa voittokulkuaan Euroopassa.Turun Tislaamon vasta viisi kuukautta markkinoilla ollut Kaiho Single Estate Organic Vodka nappasi jouluviikolla sarjansa arvokkaimman palkinnon kansainvälisessä Europe Trophy International Wine & Spirits -kilpailussa Luxemburgissa.
Tuplakullan saadakseen tuotteen pitää saavuttaa vähintään 97 pistettä sadasta ja jokaisen tuomarin on annettava kultatunnustus tuotteelle.
Tuplakullalla palkittu vodka palkittiin vasta viime marraskuussa kultamitalilla myös Lontoossa Craft Spirits Awards -kilpailussa, joten voittokulku jatkuu.
”Tuplakulta Europe Trophy International -kisasta osoittaa Kaiho vodkan kuuluvan maailman parhaimpien vodkien joukkoon. Kisamenestys kertoo siitä, että tiimimme arvot, osaaminen ja intohimo yhdistettynä ensiluokkaisiin raaka-aineisiin ovat onnistumisen ytimessä”, Turku Tislaamon toimitusjohtaja Tapio Järvenpää kommentoi voittoa.
Turun Tislaamon Kaiho Vodka valmistetaan käsityönä varsinaissuomalaisista raaka-aineista Raisiossa. Valmistukseen käytetään Hannulan luomutilan syysvehnää, jota kasvaa vain 30 kilometrin päässä tislaamosta. Vodkan laimentamiseen käytettävä lähdevesi tulee taas Jakkulan lähteestä Somerolta.
Turun Tislaamo korostaa, että juoman valmistu on täysin sen omissa käsissä, ja vodka valmistetaan aina viljan rouhinnasta pullotukseen asti itse.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat






