Helppo katkarapusalaatti juhlistaa keväisen aterian
Katkarapusalaatin resepti on Isaac Olufuwan mielestä keväisen raikas, etenkin tuoreella tillillä maustettuna.- Katkarapusalaatti
- 6–8 hengelle
- Ainekset
- 180 g katkarapuja
- 1,5 l vettä
- 1/2 rkl suolaa
- (60 g varsiselleriä)
- 3 tl majoneesia
- ripaus mustapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- 250 g ananasviipaleita
- tuoretta tilliä
Valmistusohje
Kiehauta vesi, lisää suola ja katkaravut. Anna kiehua noin kolme minuuttia keskilämmöllä, kunnes katkaravut ovat läpikuultavan vaaleanpunaisia. Älä ylikypsennä.
Kaada vesi pois ja jäähdytä katkaravut nopeasti huuhtelemalla kylmällä vedellä siivilässä.
Viipaloi varsiselleri ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Koristele tuoreella tillillä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




