Jaakko Saariluoma oppi huippukokeilta, ettei vaimon ole tarkoitus siivota keittiötä kokkailun jälkeen: "Nää jätkät on kuin kirurgeja – koko ajan rätti heiluu"
Kun Jaakko Saariluoma pyysi Kape Aihista opettamaan hänelle ruuanlaittoa, syntyi kirja Mestarin otteessa. Siinä ruokaa tehdään tosissaan, mutta koko ajan on hauskaa.

Osaston luetuimmat
- Ihana mämmi on Suomen väärinymmärretyin ruoka ‒ se menee hukkaan jälkkärinä
- Valmista herkullinen pääsiäismenu ‒ 4 ihanaa reseptiä
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
- Aleksanterinleivokset
- Maailman parhaat uunijuurekset
- Mummon lihapullat
- Mämmin voi valmistaa itse eikä se ole vaikeaa