Metsästäjänleivät

Hirven jauhelihasta syntyvät ruokaisat metsästäjänleivät vaikka iltateen kanssa nautittaviksi.
Nauti ruokaisat metsästäjänleivät vaikka teen kanssa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Metsästäjänleivät

4 annosta

Ainekset

  • ½–1 sipulia
  • 1 rkl voita
  • 2 dl silputtuja esikäsiteltyjä sieniä (kantarelleja tai suppilovahveroita)
  • 400 g hirvenjauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl oreganoa

Lisäksi

  • 4 isoa täysjyväpaahtoleipää
  • 2 isoa sipulia
  • 2 rkl voita
  • ruohosipulia
  • salaatinlehtiä
  • (sieniä)

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi pannulla, kuullota siinä sipulisilppua. Lisää mukaan sienet ja kääntele muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sekoita jauhelihaan sienisilppu, muna ja mausteet. Levitä seosta tasaiseksi kerrokseksi leivän pinnalle. Paista leivät ensin lihapuoli pannua vasten kypsiksi.

Leikkaa leipien kypsyessä kuoritut sipulit renkaiksi. Nosta leivät folion alle ja kuullota sipulit voinokareessa.

Nosta leivät tarjolle ja koristele sipuleilla, ruohosipulisilpulla, salaatilla ja pannulla käytetyillä tai marinoiduilla sienillä.