Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: ”Espanja ei voi olla enää Euroopan vihannestarha” – STT: Etelä-Euroopan kuivuus voi vaikuttaa siihen mitä Pohjolan kaupoissa myydään
Maatalous: Syysviljojen kylvöihin ehtii hyvin vapautua peltoalaa – Etelä-Pohjanmaalla syys- ja kevätvehnä tuleentumassa lähes samaan aikaan

Suomen kokkimaajoukkue MTK:n kimppaan Berliinin Grune Wochelle

Suomi lähtee Berliiniin teemalla teemalla ”Grüße aus der Wildnis – Greetings from the Wild" eli terveisiä luonnosta.
Tilaajalle
MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi ja Suomen kokkimaajoukkueen toiminnanjohtaja Tapio Laine valmistautuvat esittelemään suomalaista ruokaa Saksassa.
Grune WocheGrune Woche 2019Suomen kokkimaajoukkuekokkimaajoukkue

Lue lisää

Monipuolinen porkkana sai nimikkovuoden – mutta miksi suosikkijuures on oranssi?

Ruoka|Maatalous22:00
Fish and chips -annoksessa kala on turskaa, mutta muut ainekset läheltä. Perunalohkojen lisäksi annosta täydensivät lähes raa’aksi jätetyt porkkanaviipaleet.

Arvio

Riitta Mustonen

Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa

Ruoka|Ruoka14.8.
Tämä muikun näköinen arvokala on antanut panoksensa suomalaiseen paikannimistöön, mutta silti sen olemassaolo on valtaosalta vaipunut unoholaan.

Loheen mieltyneet suomalaiset saattaisivat tykästyä erääseen kotimaiseen arvokalaan, mutta harvat edes tuntevat sen

Ruoka|Ruoka14.8.

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    14.8.
  • Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin
    12.8.
  • Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla
    12.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    14.8.
  • Isoäidin lihakaalilaatikko
    8.9.2017

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    14.8.
  • Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin
    12.8.
  • Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla
    12.8.
  • Mustaviinimarjahyytelö
    7.8.2015
  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    14.8.
  • Isoäidin lihakaalilaatikko
    8.9.2017

Osaston uusimmat

  • Monipuolinen porkkana sai nimikkovuoden – mutta miksi suosikkijuures on oranssi?
    22:00
  • Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa
    14.8.
  • Loheen mieltyneet suomalaiset saattaisivat tykästyä erääseen kotimaiseen arvokalaan, mutta harvat edes tuntevat sen
    14.8.
  • Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon
    14.8.
  • Lounas pihalla kruunaa hektisen työpäivän – ruoka maistuu paremmalta ulkona
    13.8.
  • Suomalainen kasvihuoneteknologia kiinnostaa Yhdysvalloissa ja Intiassa – osaamista ja teknologiaa halutaan viedä lämpimiin maihin
    13.8.
  • EU-maissa vuosittain kertyvästä mäskistä koottu vuori painaisi puolen miljoonan norsun verran
    12.8.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus