Saksalainen kauppaketju täydentää myymälässä paistettua sortimenttiaan Leipäviikolla – "Ne leivotaan Suomessa kotimaisesta viljasta" - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Saksalainen kauppaketju täydentää myymälässä paistettua sortimenttiaan Leipäviikolla – "Ne leivotaan Suomessa kotimaisesta viljasta"

Teemaviikoista tuttu Lidl-kauppaketju hakee lisäviipaletta leipämarkkinasta kotimaisuuteen vetoamalla.
Jaana Kankaanpää
Parhaillaan vietettävällä Leipäviikolla teemana on kuitu. Leipä on yksi parhaita kuitulähteitä ruokavaliossamme.

Lidl lanseeraa uudet leipätuotteet valtakunnallisella Leipäviikolla.

Murunen-nimeä kantavat kokonaiset leivät leivotaan kauppaketjun tiedotteen mukaan Suomessa kotimaisesta viljasta.

Leivät paistetaan myymälässä ja pussitetaan asiakkaalle valmiiksi.

"Viime vuosien aikana kaupoissa paistetun leivän kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Siksi Lidl haluaa tarjota lisää vaihtoehtoja pakatun leivän rinnalle", kauppaketju kertoo.

Leipäuutuudet myydään paistopisteeltä. Näihin kuuluu viisi erityyppistä leipää.

"Leivät tulevat meille kotimaisilta leipomoilta. Kaikki sisältävät sataprosenttisesti kotimaista viljaa", kertoo valikoimapäällikkö Vilma Vornanen.

Lue myös:

Luulitko, että kasvikset täyttävät kuitutarpeesi? Silloin päivässä pitäisi syödä ainakin 25 porkkanaa tai 12 omenaa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kolmannes naisista ja neljännes miehistä syö liikaa sokeria – suolaa saa liikaa lähes jokainen suomalainen

Söin täällä: Kitkan viisaat palkitsevat Kuusamon Kaltiokivessä

Ruokaketjulla nyt näytön paikka – "Olemmeko ajopuu vai koskivene?" ruokapanelissa kysyttiin

Suomen ruokavienti vetää – pulmina bulkki ja Kiinan rooli