Hellan kulmalla: Täydellinen pakkaus ja tuote – silti myyntiaika vain 28 vuorokautta
Kananmuna paranee vanhetessaan: Vanhoina keitetyistä kuori lähtee helpommin kuin tuoreista. Vanhat myös vaahtoutuvat paremmin.

EU-määräyksen mukaan kananmunan parasta ennen -päiväys on 28 vuorokauden päästä muninnasta. Kuva: Jaana Kankaanpää
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella22:00
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat19:31
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän06:00
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan06:00