Kalkkunawokkiin makua sinihomejuustosta ja purtavaa pähkinöistä
Yhdessä säilykehedelmien kanssa sinihomejuusto tuo kalkkunawokkiin hedelmäistä makua.Kalkkunawokki
4 annosta
- Ainekset
- 300 g kalkkunan- tai broilerinfileesuikaleita
- 1 porkkana
- 1 rkl voita
- 2 tl currya
- 3 kevätsipulin vartta
- 3 dl vettä
- 1 tlk ananasmurskaa
- 2 dl suolapähkinöitä
- noin 100 g sinihomejuustoa
- mustapippuria myllystä
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
Kuori ja suikaloi porkkana. Paista porkkana- ja kalkkunasuikaleet voissa kevyesti isolla pannulla tai wokissa. Lisää lopuksi curry. Lisää renkaiksi leikattu kevätsipuli, vesi, ananasmurska ja huuhdotut suolapähkinät. Anna kiehua hiljalleen kannella peitettynä noin 10 minuuttia. Lisää murennettu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla ja tuoreella korianterisilpulla. Tarjoa nuudelin tai spagetin kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



