Hovipasha
Tarjoa pääsiäispasha vaihteeksi hovijälkiruuan tapaan marenkien kera.Hovipasha
10 annosta
Ainekset
- 1 rasia (500 g) maitorahkaa
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl appelsiinimarmeladia
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tlk (420/235 g) säilykemangoa
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
- valmiita marenkeja
- vihreitä kuulia
- ananaskirsikoita
Valmistusohje
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, appelsiinimarmeladi ja sitruunamehu.
Leikkaa mangopalat pieniksi kuutioiksi. Lisää mangopalat, vaniljasokeri ja sokeri.
Anna vetäytyä mielellään yön yli. Kumoa valmis pasha tarjoiluvadille. Paina pintaan erivärisiä marenkeja koristeeksi sekä vihreitä kuulia ja ananaskirsikoita.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

