Hovipasha

Tarjoa pääsiäispasha vaihteeksi hovijälkiruuan tapaan marenkien kera.
Pääsiäispasha tarjoillaan hovijälkiruuan tapaan marenkien kera.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hovipasha

10 annosta

Ainekset

  • 1 rasia (500 g) maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl appelsiinimarmeladia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tlk (420/235 g) säilykemangoa
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Koristeluun

  • valmiita marenkeja
  • vihreitä kuulia
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka, appelsiinimarmeladi ja sitruunamehu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Leikkaa mangopalat pieniksi kuutioiksi. Lisää mangopalat, vaniljasokeri ja sokeri.

Anna vetäytyä mielellään yön yli. Kumoa valmis pasha tarjoiluvadille. Paina pintaan erivärisiä marenkeja koristeeksi sekä vihreitä kuulia ja ananaskirsikoita.