Säväyttävä suvisalaatti piristää ruokapöytää – cantaloupe tuo makeutta
Juustokakun kanssa on tarjolla raikasta salaattia. Kesäinen salaattikulho syntyy erilaisista salaattilajikkeista ja kurkusta. Väriä tuo cantaloupemeloni.Suvisalaatti
15 annosta
- Ainekset
- 1 (150 g) kurkku
- 2 pussia erilaisia salaatteja
- 1 ruukku rucolaa
- ½ rasiaa vihreitä viinirypäleitä
- 800 g cantaloupemelonia
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl mustapippurirouhetta
- Koristeeksi
- basilikan lehtiä
Valmistusohje
Leikkaa kurkut viipaleiksi ja suikaloi. Puolita rypäleet. Kuori meloni, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Sekoita kulhon pohjalla öljy ja mausteet. Lisää muut ainekset kulhoon ja nostele kevyesti sekaisin.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

