Taivaallinen suppissoppa
Suppilovahveroista tulee ihanan makuista keittoa, kun sen tekee kookosmaitoon, höystää tomaattisoseella ja maustaa currytahnalla ja valkosipulilla.Taivaallinen suppissoppa
4 annosta
Ainekset
- 1 l suppilovahveroita (tuoreita)
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2–3 tl punaista currytahnaa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
- 4 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ½ tl mustapippuria
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 ½ tl basilikaa
- 1 tlk (4 dl) kookosmaitoa
Valmistusohje
Kääntele halkaistuja suppilovahveroita ensin kattilan pohjalla. Kun enin neste on haihtunut, lisää öljyloraus, currytahna ja hienonnetut sipulit ja kääntele hetki.
Kaada sekaan paseeratut tomaatit ja vesi. Lisää liemikuutiot sekä pippuri ja anna hautua noin 30 minuuttia.
Lisää loput mausteet ja kookosmaito. Anna hautua vielä hetki. Tarkista maku.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

