Kasvispannu
Tähän kasvispannuun voit käyttää reilusti syksyn satoa. Tuore valkosipuli ja yrtit maustavat pannun ja voi ja smetana pyöristävät maut suuhun sopiviksi.Kasvispannu
4–5 annosta
Ainekset
- 2 rkl voita
- 1 tuore valkosipuli
- 4–5 sipulia
- 2 (600 g) kesäkurpitsaa
- 3–4 isoa tomaattia
- 1 tl suolaa
- 1 prk (120 g) smetanaa
- tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa, tilliä tai timjamia
Valmistusohje
Hienonna tuore valkosipuli ja hauduta hetki voissa pannulla. Lisää pannulle kuoritut sipulit lohkoina ja hauduta minuutin verran pannulla. Lisää paloitellut kesäkurpitsat ja aivan paistamisen loppuvaiheessa kuutioidut tai lohkotut tomaatit. Mausta suolalla.
Lisää smetana ja kuumenna. Sekoita joukkoon silputtuja yrttejä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

