Nakkisarvet
Nakit kuuluvat vappuun. Tällä kertaa ne on leivottu taikinan sisään.Nakkisarvet
16 kpl
Taikina
- 2 1/2 dl maitoa
- 1/2 palaa (25 g) hiivaa
- 1/2 tl suolaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 50 g voita
- 1/2 pussia (75 g) emmentalraastetta
Täyte
- 1 dl sinappista kurkkusalaattia
- 16 kuoretonta nakkia
Valmistusohje
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kohota peitettynä. Jaa taikina kahteen palaan. Kauli palat pyöreiksi levyiksi (halkaisija 35 cm). Jaa levyt kahdeksaan osaan.
Levitä kolmioille kurkkusalaattia. Laita nakit kolmion leveään päähän. Rullaa sarviksi. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa vappuna siman kanssa.
Vinkki
Oikaise ja käytä taikinana valmista pakastevoitaikinaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


