Nakkisarvet

Nakit kuuluvat vappuun. Tällä kertaa ne on leivottu taikinan sisään.
Nakit kuuluvat vappuun. Tällä kertaa ne on leivottu taikinan sisään.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nakkisarvet

16 kpl

Taikina

  • 2 1/2 dl maitoa
  • 1/2 palaa (25 g) hiivaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 50 g voita
  • 1/2 pussia (75 g) emmentalraastetta

Täyte

  • 1 dl sinappista kurkkusalaattia
  • 16 kuoretonta nakkia

Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kohota peitettynä. Jaa taikina kahteen palaan. Kauli palat pyöreiksi levyiksi (halkaisija 35 cm). Jaa levyt kahdeksaan osaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Levitä kolmioille kurkkusalaattia. Laita nakit kolmion leveään päähän. Rullaa sarviksi. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa vappuna siman kanssa.

Vinkki

Oikaise ja käytä taikinana valmista pakastevoitaikinaa.