Korkeapainekäsittely räjäyttää ruokaa pilaavien mikrobien solukon – savolaisyritys aloittaa tekniikan käytön tehdasmittakaavassa
Korkeapainekäsittely on tekniikka, jolla elintarvikkeiden säilytysaikoja pystytään jatkamaan merkittävästi niitä kuumentamatta.
Tilaajalle
Osaston luetuimmat
- Sähköyhtiö tarjoaa nyt alle 12 sentin sähkösopimusta ‒ miten kalliista määräaikaisesta sopimuksesta pääsee eroon?30.1.
- Mitä nyt kannattaa hamstrata siltä varalta, että lakko alkaa? – Näin kauppaketjut vastaavat30.1.
- Mitä S edellä, sitä Pirkka perässä – myös Kesko myy ulkomaista salaattia kotimaisuudella30.1. Tilaajalle
- Marinin paikka instagramin miljoonakerhossa kertoo megasuosiosta - vain seitsemän muuta suomalaista yltää samaan, mutta keitä he ovat?29.1.
- Presidentti Niinistö keskusteli pääsihteeri Stoltenbergin kanssa Nato-jäsenhakemuksista ja oli yhteydessä Turkkiin Erdoganin kommenttien jälkeen30.1.
- Ministeri Ohisalo haluaa kieltää turkistarhauksen ensi hallituskaudella ‒ ”Oletteko valmiit laskemaan hakkuumääriä?”28.1.
- Yle uutiset | Kalajoen Hiekkasärkkien kylpylästä löydetty infektioita aiheuttavaa bakteeria30.1.