Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Näin säästät rahaa kinkun paistamisessa
Tilaajalle
|
Traktoriin asennettava tienhoitopuomi antaa ulottuvuutta pusikoiden niittoon – laitteella lupiinien murskaus ei tuota ongelmia
Pataruoka
Reseptit
|
Tämä broileripata yhdistelee eri maiden makuja: Kokeile ja ihastu
Reseptit
|
Burgundinpadan kotimainen versio tehdään hirvenlihasta ja metsäsienistä – hirviburgundi vain paranee lämmitettäessä
Ruoka
|
Tapion saloilta pöytään: 4 herkullista riistareseptiä
Tilaajalle
Kolumni
Nikke Kinnunen
Ruoka
|
Himoitsen eteeni juuri nyt ruokaa, jota en voisi kuvitellakaan syöväni kesällä
Reseptit
|
Täydellinen uuniruoka: Mehevä Lyonin kana sopii perunoiden seuraksi
Reseptit
|
Hyödynnä omenasatoa mehevään broileripataan – koipireisipalat tekevät ruoasta edullisen
Ruoka
|
Valmista herkullinen menu suomalaisen ruoan päivän kunniaksi
Reseptit
|
Hauduttele rauhassa maukas kanapata – täydellinen arkeen tai juhlaan
Reseptit
|
Broileripata talvisilla mausteilla
Reseptit
|
Valmista mustamakkara uudella tavalla – maukas pata valmistuu helposti
Kolumni
Terhi Torikka
Ruoka
|
Karitsanlihan tuotannon lasku herättää huolen ‒ alkaako kotimainen taas hävitä ravintoloiden listoilta?
Reseptit
|
Syksyinen lammaskaali on tuhtia ruokaa, ja se hautuu hiljalleen herkulliseksi
Reseptit
|
Teeri muhii meheväksi omenaisessa liemessä
Reseptit
|
Hirvipata mukailee borssikeiton makuja
Koti
|
Haudutusta ilman sähköä: Näin korvaat uunin kypsennyslaatikolla, joka valmistuu kodin tavaroita hyödyntämällä
Kolumni
Aura Pilkama
Ruoka
|
Muhennos on arkinen mönjä, jonka voi parhaimmillaan pelastaa pelkkä nimenmuutos
Liha-kasvispata
Poronpotkapata
Reseptit
|
Peurapata uunissa
Näillä nikseillä saat jopa ruostuneen valurautapadan täyteen iskuun
Moskovan pata
Omenainen possupata
Tomaattinen broileripata
Palapaisti
Curry-hirvipata
Punaviinissä haudutettu karitsapata
Kassleria osso bucon tapaan
Merimiespihvi hirvestä
Fenkolinen kaali-chorizopata
Reseptit
|
Vävypojan riistapata
Reseptit
|
Lihapata hirvenvasan sydämestä
Tuhti hirvikaali
Lomakokin kolme apuria: pata, vuoka ja pussi
Meri-Tuuli Lindström: "On epäkunnioittavaa elämänsä antaneelle eläimelle, että osaamme käyttää vain murto-osan ruhosta"
Ratatouille eli ranskalainen kasvispata
Osso bucco
Hyvä pataruoka muhii pitkään