Papu-makkarapata

Papu-makkarapadassa on meksikolaisia makuja.
Papu-makkarapadassa on meksikolaista aromia. Papujen ja rasvaisten makkaroiden makuliitto on saumaton.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Papu-makkarapata

6 annosta

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 munakoiso
  • 1 paprika
  • noin 150 g chorizo-makkaraa
  • 2 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 2—3 dl vettä
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ¼ tl chilijauhetta
  • 1—2 tlk (à 380/230 g) papusekoitussäilykettä (ruskea-, kidney- ja valkopapu)
  • ½ dl tuoretta basilikaa silputtuna
  • ½ dl persiljaa silputtuna

Valmistusohje

Hienonna sipulit. Kuutioi munakoiso ja paprika. Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää kasvikset sekä viipaloitu makkara ja anna niille hieman ¬väriä. Lisää tomaattimurska, vesi ja

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

mausteet. Hauduta pataa noin 20 minuuttia.

Sekoita mukaan huuhdotut, kypsät pavut ja kuumenna. Tarkista maku.

Ripottele basilika- ja persiljanippu ruuan päälle ennen tarjoilua. Nauti pata keitetyn riisin kanssa.

Vinkki

Jos käytät raakoja papuja, liota ja keitä ne pakkauksen ohjeen mukaan.