Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys
Kastikkeissa on havaitu bakteereita.
Texmex-dippikastiketta vedetään pois kaupoista. Kuva: Santa Maria / Unsplash / Kuvankäsittely: Janiko KemppiPaulig vetää takaisin kaksi juustodippikastiketta ruokaturvallisuusriskin vuoksi. Riski liittyy yksittäisessä tuotantoerässä havaittuun bakteerihavaintoon, jonka vuoksi kaikki tuotantoerät vedetään takaisin.
Takaisinveto koskee Santa Maria Cheddar Cheese (300 g) -tuotetta, jonka parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2024-31.8.2024 ja Santa Maria Dip Nacho Cheese (250 g) -tuotetta, jonka parasta ennen -päiväys on välillä 1.6.2025-31.8.2025
Bakteeri voi aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua. Mikäli oireita ilmenee, menevät ne Pauligin mukaan yleensä ohi 24 tunnin kuluessa. Ruokamyrkytyksistä ei ole kuitenkaan tähän mennessä vielä ilmoitettu.
Tuotteita ostaneita ohjataan olemaan yhteydessä Pauligin kuluttajapalveluun korvauspyyntöä varten.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



