Paahdetut juurekset
Paahdetut juurekset saavat lisämakua valkosipulista ja sitruunasta. Porkkana, sipuli ja ruusukaali ovat raikas lisuke vaikka pääsiäislampaan kanssa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paahdetut juurekset
5–6 annosta
Ainekset
- 1–2 isoa sipulia
- 1 valkosipuli
- 3 (300 g) porkkanaa
- 200 g ruusukaalia
- yhden sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 25 g voita
- 2 rkl hunajaa
- 1 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Kuori sipulit ja porkkanat. Leikkaa reiluhkoiksi paloiksi. Leikkaa kokonainen valkosipuli kuorineen keskeltä poikki. Pese sitruuna kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta keltainen kuori ja purista mehu.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Laita voi uunivuokaan ja sulata 200 asteessa. Lisää joukkoon juurekset, sipulit, ruusukaalit, mausteet sekä sitruunanmehu ja kuori. Sekoita. Paahda uunissa 40 minuuttia tai kunnes juurekset tuntuvat pehmeiltä. Sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana.
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019