Makkaravuoka
Jäikö tähteeksi perunamuusia? Käytä se tähän helppoon ja herkulliseen makkaravuokaan, joka mehevöityy vielä pitsajuustoraasteella.
Grillimakkarasta ja tähteeksi jääneestä perunamuusista tehty annos vie isonkin nälän. Kuva: Jaana KankaanpääMakkaravuoka
4 annosta
Ainekset
- 2 tomaattia
- 1 dl pizzajuustoraastetta
- 4 grillimakkaraa
- 4 tl sinappia
- 4 dl perunamuusia
- 2 munaa
- 2 rkl ketsuppia
- 1 dl pizzajuustoraastetta
Valmistusohje
Viipaloi tomaatit ja halkaise makkarat. Levitä yhteen isoon voideltuun uunivuokaan tai neljään annosvuokaan tomaattiviipaleet ja makkaran puolikkaat. Mausta makkarat sinapilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Sekoita perunamuusiin munat, ketsuppi ja juustoraaste. Lusikoi muusiseos makkaroiden ympärille. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes vuoka saa kauniin värin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

