Täydellinen eväs: mehevät kerrosleivät täytetään braatvurstilla
Mehevät, maustekastikkeella sivellyt eväsleivät pitävät sisällään paistettua sipulia ja minibraatvursteja.Braatvursti-kerrosleivät
4 annosta
- Ainekset
- 2 sipulia
- 1–2 rkl rypsiöljyä
- ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
- 1 pkt (10 kpl, 200 g) kypsiä minibraatvursteja
- 8 viipaletta siemenleipää
- 2 rkl voita
- 3 rkl HP-kastiketta tai ketsuppia
- 2 rkl sinappia
- ¼ ruukku rucolaa
Valmistusohje
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista sipulit ruskeiksi ja raukeiksi miedolla lämmöllä. Mausta ripauksella sokeria, suolaa ja pippuria. Siirrä sipuliseos lautaselle ja pidä lämpimänä folion alla.
Halkaise braatvurstit pituussuunnassa. Lisää tarvittaessa tilkka öljyä pannulle ja ruskista makkarat.
Voitele leipäviipaleet voilla ja HP-kastikkeella. Jaa sipuliseos neljälle leivälle, jaa päälle makkarat ja pursota makkaroille sinappia. Nosta loput leipäviipaleet kanneksi ja paina kiinni.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


