Mustikkahyvettä helpompaa jälkiruokaa ei ole
Mustikkahyveen voi valmistaa yhtä hyvin pakastemustikoista kuin tuoreista marjoista.Mustikkahyve
(4 annosta)
Ainekset
- 3 dl metsämustikoita
- 200 g:n purkki vaniljalla maustettua kermarahkaa
- 3 rkl talkkunajauhoja
- (maitoa notkistamiseen)
Valmistusohje
Jos käytät pakastemustikoita, anna niiden sulaa. Soseuta mustikat, mutta säästä muutama ehjä marja annosten koristeluun.
Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi ja notkista tarvittaessa maidolla. Jaa annoskulhoihin. Koristele mustikoilla.
Vinkki! Mikäli käytät sokeroimatonta kermarahkaa (tai tavallista rahkaa + kermavaahtoa), lisää jälkiruokaan 2–3 rkl sokeria ja 1 tl vaniljasokeria.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

