Juusto-pastasalaattiin sopii hyvin suomalainen kotijuusto ulkomaisen mozzarellan tai halloumin sijaan
Kotijuusto-pastasalaatissa on miedot raaka-aineet. Jos perheessä on totuttu mausteisempiin makuihin, voi majoneesikastikkeen maustaa tilkalla tulista srirachaa. Kotijuusto on suomalainen perinnejuusto, jota kannattaa vaihteeksi kokeilla ulkomaisten mozzarellan ja halloumin tilalla. Sen mieto, hiukan suolainen maku sekä sileä rakenne ovat varmasti myös lasten mieleen.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Ohjelista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin – rastita nämä kohdat, niin onnistut
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Perinteinen tiramisu vie kielen mennessään ‒ tässä resepti, jolla onnistut
- Kahvi saattaa lievittää tulehdusta – jos sen nauttii tietyllä tavalla, tutkimus paljastaa
- Mummon lihapullat