Juusto-pastasalaattiin sopii hyvin suomalainen kotijuusto ulkomaisen mozzarellan tai halloumin sijaan
Kotijuusto-pastasalaatissa on miedot raaka-aineet. Jos perheessä on totuttu mausteisempiin makuihin, voi majoneesikastikkeen maustaa tilkalla tulista srirachaa. Kotijuusto on suomalainen perinnejuusto, jota kannattaa vaihteeksi kokeilla ulkomaisten mozzarellan ja halloumin tilalla. Sen mieto, hiukan suolainen maku sekä sileä rakenne ovat varmasti myös lasten mieleen.

Mieto salaatti maistuu kaikille, mutta tulisempaa makua halutessasi mausta salaatti srirachakastikkeella. Kuva: Sanne Katainen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.