Sitruunakastike
Sitruunakastike täydentää makean porkkanan tai varhaisperunan makua. Peukalon kokoiset uudet perunat kypsyvät kymmenessä minuutissa kesän pika-ateriaksi.Sitruunakastike
4 annosta
Ainekset
- 2 rkl hienonnettua sipulia
- 1 rkl voita
- 1/2 dl vettä
- 1/2 kasvisliemikuutiota
- 1/4 tl valkopippuria
- 2 rkl ruohosipulisilppua
- 1 rkl sitruunamelissasilppua
- 1/2 rasiaa (à 200 g) sitruunatuorejuustoa
Valmistusohje
Hauduta sipuli pehmeäksi voissa. Lisää vesi, murenna liemikuution puolikas joukkoon, pippurilla. Anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi tuoreilla yrteillä sekä sitruunatuorejuustolla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

