Uusi suosikki arkeen: Minipitsoja rieskasta ja kotimaisesta säilykekalasta
Suosittu pizzatäyte, tonnikala saa haastajan kotimaisista luonnonkalasäilykkeistä. Etuina maku, kotimaisuus ja pieni hiilipyrstönjälki.Minipitsat rieskasta
4 kpl
- Ainekset
- 1 prk (150/115 g) pizzakalaa (säilyke)
- 4 pientä perunarieskaa
- 4 rkl pizzamaustettua tomaattikastiketta
- noin 1 dl juustoraastetta
- ½ punasipulia
- ½ dl mustia oliiveja
- 1 rkl kapriksia
- Lisäksi
- oreganoa
Valmistusohje
Valuta kala siivilässä.
Sivele pikkurieskoille pizzamaustettua tomaattikastiketta. Levitä päälle juustoraastetta. Jaa kalapalat leiville ja viimeistele punasipuliviipaleilla, oliiveilla ja kapriksilla.
Nosta rieskapitsat leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.
Viimeistele tuoreella tai kuivatulla oreganolla. Tarjoa heti.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

