Punakaali-vuohenputkisalaatti
Punakaalista ja vuohenputkesta syntyy raikas lisukesalaatti.

Vuohenputken nuoret, kiiltäväpintaiset versot sopivat hyvin salaatteihin. Kuva: Elina Lampela
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
200 g punakaalia
reilu kourallinen vuohenputkia
1 iso porkkana
puolikkaan sitruunan mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta esimerkiksi juustohöylällä. Huuhtele vuohenputket. Kuori porkkana ja leikkaa siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Sekoita kaali, vuohenputket ja porkkanasuikaleet salaattikulhossa yhteen. Pirskota päälle puolikkaan sitruunan mehu sekä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
- Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen 10:15
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- Lipstikasta syntyy maukasta tahnaa, jota voi käyttää kuin pestoa27.5.
- Tuulihattu saa unelmaisen täytteen valmiista lakkarahkasta, jossa on vielä ylimääräinen lisäherkku27.5.
- Tarjoile voileipäkakku vaihteeksi hauskoina palasina, jotka ovat kuin ceasarsalaatin innoittamia leivoksia27.5.