Maanviljelijä-tutkija sekä yliopistonlehtori palkittiin Vuoden ruokakasvattajina
Sanna Talvia ja Juuso Joona korostavat molemmat tieteellisen tiedon ja faktojen merkitystä rakentavan ruokakeskustelun lähtökohtana.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Valmistaudu kesän töihin näillä eväillä: 4 herkullista reseptiä
- Helppo voileipäkakku juhliin: Näin teet siitä helposti tarjottavan
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Söin täällä: Uudistunut Pastis tarjosi pikamatkan Ranskaan
- Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
- Vesi ja öljy ne yhteen soppii – tämä on oodi emulsiolle