"Siitä tulee hyvä fiilis, kun ruoka tulee läheltä" – professori kannustaa suosimaan paikallista ruokaa
Kotimaisuus on kova juttu, koska se yhdistää kuluttajan ja tuottajan, sanoo Arto O. Salonen.

Osaston luetuimmat
- Suussa sulava raparperipiirakka marenkikuorrutuksella kruunaa alkukesän kahvipöydän
- Söin täällä: Ivalon Kultahipun lounasbuffetin puna-ahven pisti pohtimaan kalakantoja
- Lihantuotannon edellytykset ovat Suomessa erinomaiset, sanoo Atrian uusi toimitusjohtaja Kai Gyllström – viennissä vastassa on kova hintakilpailu, johon on vastattava lisäarvotuotteilla
- Nokkosesta saa herkullisen curryn – Näin käsittelet nokkosta varoen
- Kesäinen ruohosipuli-juustokeitto syntyy kesän ensisadosta
- Mummon lihapullat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta