Tortilla saa haastajan: suomalaiset ruisrullat kätkevät sisäänsä suolaisen yllätyksen
Monille tuttu maissitortilla saa nyt suomalaisen haastajan, kun paistat pannulla perinnepiirasten tyyliin ruisvoittoiset lettuset ja käärit täytteeksi lihaisaa, kalaisaa tai kasvispitoista koossapysyvää salaattia tai tahnaa. Maukas ja edullinen näppisyötävä on valmis, vaikka vapun hiukopalaksi.

Voit kietaista monenlaista täytettä ruiskuorien sisään. Perinteisesti samanlaiseen kuoreen käärittiin ennen mannapuuroa ja tuotosta nimitettiin sultsinaksi. Kuva: Kari Salonen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella22:00
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat19:31
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän06:00
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan06:00