Pukisitko yllesi maksalaatikkovaatteet? Jaajo Linnonmaa suunnitteli Saarioisille oman maksalaatikkomalliston
"Maksalaatikkovaatemallisto on ollut unelma, josta en ole osannut unelmoida", Jaajo Linnonmaa hehkuttaa.Saarioisten markkinointipäällikkö Tiia Rita kertoo, että kun Saarioisilla tiedettiin radiojuontaja Jaajo Linnonmaan olevan suuri maksalaatikkofani, niin mietittiin, mikä voisi olla suurin kunnianosoitus Jaajolta lempiruualleen.
"Syntyi ajatus vaatemallistosta. Kun löysimme toteuttavaksi tahoksi suomalaisen ja vastuullisen Pure Wasten, olivat reseptin ainekset niin sanotusti kasassa", Rita kertoo tiedotteessa.
“Saarioisten maksalaatikko on ollut mun elämässä ihan pikkupojasta saakka. Jos urheilijalle olympialaiset on se unelma, niin mulle mahdollisuus päästä suunnittelemaan maksalaatikkovaatemallisto on ollut unelma, josta en ole osannut unelmoida”, Linnonmaa avaa malliston taustoja.
Lue myös:
Tiesitkö tämän maksalaatikosta?
- Saarioisten maksalaatikkoa myydään vuosittain jopa yhdeksän miljoonaa rasiaa, mikä tekee siitä Suomen ostetuimman valmisruoka-aterian.
- Maksalaatikkoa on valmistettu Sahalahden tehtaalla jo vuodesta 1957, ja se valmistetaan edelleen alkuperäisen reseptin mukaan.
- Annoksia paistetaan tunnin verran 30 metriä pitkässä uunissa.
- Jokaisessa rasiassa on keskimäärin 21 rusinaa.
- Paistamisen jälkeen tuote jäähdytetään nopeasti, mikä takaa säilyvyyden. Mitään säilöntäaineita ei siis tarvita.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


