Korona ajoi ravintolat työvoimapulaan — tästä kesästä voi tulla jopa aiempaa heikompi
Liki 40 prosenttia matkailu- ja ravintola-alan yrityksistä odottaa kesäkauden liikevaihdosta heikompaa kuin kesällä 2019 ennen koronaa. Toisaalta sama määrä yrityksiä odottaa liikevaihdon kasvavan.

Osaston luetuimmat
- Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa5.7.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Arlan varmat hitit: Lurpak ja Starbuck — ”Nämä merkit myyvät missä vain”16:30
- Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus6.7.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Helppo pehmis1.7.2016