Kyrön tislaamo alkoi rakentaa omaa keittiötä juuri ennen kuin korona iski, mutta usko kotimaiseen ruokaan on vahva – "Täällä ei tarvi sormi pitkänä kysellä, että mistäs tää teidän liha tulee"
Ravintolan sisustus noudattaa rehellisen hifistelyn linjaa: kierrätettyä ja kodikasta. Osa astioistakin on entisen meijerin työntekijöiden perua.

Osaston luetuimmat
- Ihana mämmi on Suomen väärinymmärretyin ruoka ‒ se menee hukkaan jälkkärinä
- Valmista herkullinen pääsiäismenu ‒ 4 ihanaa reseptiä
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
- Mummon lihapullat
- Aleksanterinleivokset
- Maailman parhaat uunijuurekset
- Sämpyläkranssi on täydellistä sormiruokaa ‒ dippaa sulaan juustoon