Yli 30 vuotta jatkunut määrätietoinen työ saavutti uskomattoman merkkipaalun – Akateeminen Kiuas-Seura on maistanut jo 5 000 makkaraa
Nykyinen maistelukausi jatkuu yhdistyksen mukaan elokuun loppuun.

Osaston luetuimmat
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Valmistaudu kesän töihin näillä eväillä: 4 herkullista reseptiä
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Helppo voileipäkakku juhliin: Näin teet siitä helposti tarjottavan
- Aarre | Vuohenputki-juustopiirakka on alkukesän herkku
- Siiri Angerkoskella on oma, erikoinen nimikkojuoma – Vesa Vierikko näytti, miten Loirin suosikkidrinkki oikeaoppisesti nautitaan
- Tortillataskut ovat täydellinen eväs – ota helppo resepti talteen