Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Liharuoka
Ruoka
|
Mökkeilystä ja makkarasta tuli osa suomalaista sielunmaisemaa 1960-luvulla – ajankohta ei ollut sattuma
Kolumni
Jukka Koivula
Ruoka
|
Joulukinkkua antaumuksella, kohtuudella vai kokonaan ilman?
Pääkirjoitus
MT toimitus
Ruoka
|
Ruokaa omasta maasta
Reseptit
|
Klassinen routapaisti sopii niin arkeen kuin juhlaan
Hyvinvointi
|
IS: Somessa leviää liharuokavalio, jossa kasvikset jätetään pois – ”Ruokavaliosta tulee helposti ongelmia”
Reseptit
|
Sorsaa klassikkoreseptillä: Näin teet siitä erityisen maistuvaa
Yliö
Soja Sädeharju
Politiikka
|
Lihapuhe hyötyisi moniulotteisemmasta tarkastelusta
Reseptit
|
Herkullista riistaruokaa: Jäniksenparikyljykset valmistuvat nopeasti – voit korvata myös karitsalla
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
”Paras kala-annos, jonka olen syönyt” – vasta-avatun Tellerin rehtiin ruokaan on helppo ihastua
Ruoka
|
Provinssi-rockfestivaalin ravintolahinnoittelu pöyristyttää: mitä enemmän myyt lihaa, sitä kalliimpi vuokrasi on
Lukijalta
Laura Sares-Jäske, Laura Paalanen, Marjatta Selänniemi, Minna Kaljonen & Merja Saarinen
Ruoka
|
Lukijalta: Vastakainasettelua ruokakeskustelussa on syytä välttää
Tilaajalle
Kolumni
Eija Mansikkamäki
Ruoka
|
Teinien ruokavaliosta päänvaivaa: Maku muuttuu, kun liha puuttuu
Ruoka
|
Näillä ohjeilla teet liharuokaa vähällä rahalla
Ruoka
|
Täytteet tuovat ruokiin meheviä yllätyksiä – ne taipuvat niin lettuihin kuin pääruokiin
Kolumni
Aimo Vainio
Ruoka
|
Keksin uuden ruokalajin! ‒ energia menee rasituksen jälkeen suoraan reisiin ja aivoihin
Reseptit
|
Tiesitkö, että Ukrainan pääkaupungin nimi on tässä perinteisessä ruokalajissa? – pulleat broilerifileet kätkevät sisäänsä mehevän täytteen
"Tavoitteena syödä punaista lihaa hyvällä omallatunnolla" – muhoslainen lihatila teki keittokirjan, jossa on ohjeet kaikkien ruhonosien käyttöön
Reseptit
|
Pippuroitu peuranpaisti
Hyveposeeraus huipussaan
Kasvisruokapäivä voi kääntyä tavoitteitaan vastaan – vaihda mieluummin täyslihamakkara halpaan lenkkiin ja sekoita papuja jauhelihaan
Reseptit
|
Itämaiset riistakebakot
Satavan Bistro ja Puoti tarjoaa sekä kasvis- että liharuokaa, mutta: Fifty-fifty olikin thirty/seventy
Kolumni
MT toimitus
Ruokarauhaa kiivaaseen ilmastokeskusteluun
Reseptit
|
Uunissa paahdettu peuranfilee
Reseptit
|
Riistakastike
Argentiinalaiset rakastavat perinteisellä puuhiilloksella grillattua asado-lihaa
Kasvissyöjien tarraterrori turmeli K-kauppiaiden ruokatuotteita
Brittiselvitys osoitti: Monissa lihankorvikkeissa hälyttävän paljon suolaa
Kotitekoiset riistamakkarat
Tuhti hirvikaali
Liharuuan imago on kohentunut Ruotsissa
Sitran kysely paljastaa: Kasvisbuumi ei lyö läpi – liha on ja pysyy suomalaisten lautasilla
Satokausikalenterin kehittäjä ei halua puhua kasvisruuasta
Pääsiäisen hirvipaisti ja uuniperunat
Joka neljäs lisää kasvisten syöntiä – joskus liharuuasta ehkä erikoisruokavalio
Liharuokaa uhataan
Kolumni
MT toimitus
Liha on osa suomalaista arkea
Kouluikäiset pitävät lihasta