Fazerkin rynnistää kasvipohjaisten tuotteiden markkinoille – Willja-tuoteperheen perustana suomalainen kaura
Elintarvikeyritykset näkevät kasvipohjaisessa ruuassa ison kasvun mahdollisuuden.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Osa hupenevista Itämeren silakoista joutui punaiselle listalle WWF:n kalaoppaassa – "Hälyttävä merkki"
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Pikaruokaravintoloiden puhtautta selvitettiin Suomessa – yleiskuva hyvä, mutta joukossa myös hälyttäviä löytöjä
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan