Reseptit 10 parhaaseen kääretorttuun: Kokeile ja ihastu Kääretorttu valmistuu helposti ja saa hymyn kasvoille. Kokosimme yhteen 10 herkullista MT:n kääretorttureseptiä.
Kääretorttu on todellinen klassikko, eikä syyttä. Sitä on helppo ja nopea valmistaa. Kuva: Sanne Katainen
Kääretorttu on yksinkertaisuudessaan maistuva ja mehevä leivonnainen, josta riittää useammallekin herkuttelijalle.
Kokosimme yhteen herkullisimmat kääretorttureseptimme perinteisestä Runebergin tortun kääretorttuversiointiin. Nappaa talteen oma suosikkisi tai kokeile vaikka kaikkia.
Perinteinen kääretorttu
Perinteisen kääretortun voi täyttää suosikkihillollaan. Kuva: Sanne Katainen
Runebergin kääretorttuleivokset
Runebergin päivän kahvipöytään voi valmistaa kääretortusta tehtyjä leivoksia. Kuva: Kari Salonen
Marjainen jäätelökääretorttu
Hieman kohmeinen kääretorttu on erityisen maukasta. Kuva: Carolina Husu
Omenastruudelikääretorttu
Omenapalat, vaniljavaahto ja mantelijauheella mehevöitetty taikina maistuvat omenastruudelikääretortussa. Kuva: Sanne Katainen
Brita-kääretorttu
Herkullisen Brita-kakun voi leipoa myös kääretortun muotoon. Kuva: Kari Salonen
Karpalokääretorttu
Karpalo tuo täytteeseen hapokkuutta ja kinuski makeutta. Kuva: Carolina Husu
Suklaa-aprikoosikääretorttu
Suklaakääretortun voi koristella marjoilla ja vaikka sitruunamelissan lehdillä. Kuva: Carolina Husu
Mokkapalakääretorttu
Mehevä ja suklaisen-kahvinen mokkapalakääretorttu säilyy jääkaapissa noin 5 päivää, ellei tule syödyksi ennen sitä. Kuva: Sanne Katainen
Unelmainen torttu
Perinteisen unelmatortun täyte on voikreemiä. Tässä tortussa täytettä on kevennetty maustetulla rahkalla. Kuva: Jaana Kankaanpää
Persikkakääretorttu
Persikkakääretorttu maistuu jälkiruokana tai kahvin kanssa. Kuva: Kari Salonen