Söin täällä: MT testasi Suomen parhaat burgerit: Sopiva yhdistelmä mehevyyttä ja rapeutta
Annos on melko tuhti ja täyttävä. Mausteita siinä on juuri tarpeeksi, kirjoittaa toimittaja Jukka Koivula.Hankasalmi
Kuvassa kolmen vartin odottelun jälkeen pöytään tuodut Grill Roomin "smash burgerit" OG Onion (12 euroa) ja Snägäri (11,50 euroa). Kuva: Petteri KivimäkiPiipahdin kesäkuun lopulla Ysitien varrella sijaitsevassa hampurilaisravintola Grill Roomissa Hankasalmen Niemisjärvellä. Keskellä maaseutua sijaitsevassa kohteessa on erityistä, että se äänestettiin jo toista kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi.
Burger Lovers -yhteisön ja McCainin järjestämässä äänestyksessä Grill Room sai yli kymmenen prosenttia kaikista avoimessa yleisöäänestyksessä annetuista 20 581 äänestä.
Hampurilaispaikan suosion huomaa heti. Ennen iltakahdeksaa Grill Roomin parkkipaikka on täynnä autoja ja saammekin odottaa neljäkymmentäviisi minuuttia, ennen kuin saamme tilaamamme hampurilaiset neniemme eteen kuvaajan kanssa.
”Itse tilaan Snägäri-burgerin, joka edustaa Grill Roomin ruokalistan uudempaa purilaistarjontaa.”
Tilaan Snägäri-burgerin, joka edustaa Grill Roomin ruokalistan uudempaa purilaistarjontaa.
Pitkähkö odotus palkitaan, sillä rapeasta pihvistä, cheddar-juustosta, kananmunasta, pekonista, sipulista, kurkkusalaatista, sinapista ja paprikamajoneesista koostuva hampurilainen on sopiva yhdistelmä mehevyyttä ja rapeutta.
Annos on melko tuhti ja täyttävä. Mausteita siinä on juuri tarpeeksi. Jos jotain parannettavaa hakee, niin purilainen olisi voinut olla vähärasvaisempi.
Burgeri on kiistämättömän maittava, muttei sentään mikään unohtumaton makuelämys. Muttei tarvitsekaan olla maailman paras ollakseen Suomen paras.
Suomen paras hampurilaisravintola on Grill Room Hankasalmi – jo toistamiseen!
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat











